Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

De voordelen

  • Goede prestaties, ook bij minder licht
  • Geschikt voor vrijwel iedere situatie
  • Geavanceerd ontwerp
  • 15 jaar productgarantie, 25 jaar vermogensgarantie

Garantie

Wanneer u kiest voor S-Energy Half-Cut serie zonnepanelen, kiest u voor panelen met flexibele mogelijkheden, een geavanceerd ontwerp en goede prestaties. U krijgt bij deze zonnepanelen 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie op uw investering. De vermogensgarantie is het eerste jaar gegarandeerd 97,5% en daalt vanaf het 2e jaar maximaal met 0.6% per jaar. Na 25 jaar heeft u dan nog een gegarandeerd vermogen van maar liefst 83,1%. Meer informatie over garantie vindt u op onze Garantie pagina.

Meer informatie?

Onze experts kunnen u in een gratis adviesgesprek meer vertellen over deze panelen en bekijken of ze geschikt zijn voor uw situatie. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Tier 1: de beste zonnepanelen

Alle door Zon7 geselecteerde zonnepanelen zijn Tier 1 panelen, en behoren tot het hoogste segment. Deze term is in het leven geroepen door Bloomberg New Energy Finance, en gaat met name over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf dat de panelen produceert. Hierin zijn drie categorieën te onderscheiden, Tier 1, 2 en 3.

Over S-Energy zonnepanelen

Het Zuid-Koreaanse S-Energy startte in 1994 onder de vleugels van Samsung en heeft zich in de daaropvolgende jaren ontwikkeld tot een merk met een Triple A-status (AAA) onder de zonnepanelen leveranciers. De beursgang in 2008 heeft ertoe geleid dat er nieuwe en nog betere fabrieken konden worden geopend, en het bedrijf een smetteloze reputatie opbouwde als het gaat om de financiële prestaties.

Technische informatie

Voor technische informatie over onze S-Energy zonnepanelen kunt u de datasheet downloaden.