Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

De voordelen

  • Veel vermogen en hoge opbrengst
  • Zeer goed bestand tegen hitte
  • Laagst degradatie in de markt
  • 25 jaar product en vermogensgarantie
  • Schitterend design

Garantie

Wanneer u kiest voor REC Alpha zonnepanelen, kiest u voor de zekerheid van een hoge opbrengst en lange levensduur. Als erkend REC installateur mogen wij u namelijk 25 jaar productgarantie en standaard 25 jaar vermogensgarantie aanbieden op uw investering. De vermogensgarantie is het eerste jaar gegarandeerd 98% en daalt vanaf het 2e jaar met slechts 0.25% per jaar. Na 25 jaar heeft u dan nog een gegarandeerd vermogen van maar liefst 92%. REC is daarnaast de enige partij in de markt waar u 25 jaar servicegarantie ontvangt, mochten de panelen binnen de garantietermijn kapot gaan, zijn ook de installatiekosten gedekt.

Meer informatie?

Onze experts kunnen u in een gratis adviesgesprek meer vertellen over deze panelen en bekijken of ze geschikt zijn voor uw situatie. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Over REC zonnepanelen

Het Noorse REC is opgericht in 1996 en uitgegroeid tot een toonaangevend Europees merk in zonnepanelen. REC biedt de wereld een betrouwbare bron van schone energie. Deze betrouwbaarheid wordt ondersteund door het laagste aantal garantieclaims in de industrie.

Met hoofdkantoren in Noorwegen en Singapore, 2000 medewerkers wereldwijd en een productie van 1,5 GW aan zonnepanelen per jaar, is REC een grote speler in de markt.

Intersolar Award

In 2020 heeft REC met de Alpha serie de prestigieuze internationale Intersolar Award gewonnen voor beste zonnepaneel.

Technische informatie

Voor technische informatie over onze REC zonnepanelen kunt de datasheet van de REC 370 of de REC 405 downloaden.