Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

De voordelen:

  • 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie van het Duitse E.ON concern
  • Geschikt voor vrijwel iedere situatie
  • Goede prestaties, ook bij minder licht
  • Duitse kwaliteitsstandaarden
  • Duurzaam design

Garantie

Wanneer u kiest voor E.ON Aura zonnepanelen, kiest u voor hoge kwaliteit, degelijkheid en zekerheid. U krijgt bij aanschaf van deze zonnepanelen 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie op uw investering. De vermogensgarantie houdt in dat er in het eerste jaar een degradatie optreedt van 2,5% en in het 2e tot en met het 25e jaar 0,6% per jaar. Na 25 jaar heeft u dan nog een gegarandeerd vermogen van maar liefst 83,1%.

Meer informatie?

Onze experts kunnen u in een gratis adviesgesprek meer vertellen over deze panelen en bekijken of ze geschikt zijn voor uw situatie. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Tier 1: de beste zonnepanelen

Alle door Zon7 geselecteerde zonnepanelen zijn Tier 1 panelen, en behoren tot het hoogste segment. Deze term is in het leven geroepen door Bloomberg New Energy Finance, en gaat met name over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf dat de panelen produceert. Hierin zijn drie categorieën te onderscheiden, Tier 1, 2 en 3.

Over E.ON zonnepanelen

Het Duitse E.ON is een topspeler binnen de Europese energiebranche, met een focus op hoogstaande kwaliteit. Kwaliteitschecks worden altijd door E.ON zelf uitgevoerd en moeten aan de strenge Duitse consumenten- en kwaliteitsnormen voldoen. E.ON is het moederbedrijf van Essent en Zon7, waardoor exclusiviteit op E.ON zonnepanelen voor de Nederlandse markt is afgedwongen. Hierdoor hebben wij zelf de specificaties kunnen bedingen, en kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Technische informatie

Voor technische informatie over onze E.ON zonnepanelen kunt u de datasheet downloaden.