Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

Suntech Testresultaten

Zie hier de resulaten van de test Suntech zonnepanelen ten opzichte van andere merken.

Suntech Achtergrond

Suntech zonnepanelen biedt een schone kracht voor elke toepassing en op de markt, van off-grid systemen, aan huizen, aan 's werelds grootste zonne-energiecentrales. Suntech zonnepanelen zijn en worden geïnstalleerd in meer dan 80 landen.

Waar een leverancier als BYD een divisie heeft die zonne-energie oplossingen ontwikkeld en fabriceert, is Suntech een leverancier die zich specialiseert in zonne-energie en duurzame energie oplossingen.

Hoogstaande productie 

Met een state-of-the-art productie is Suntech in staat om kwalitatief hoogwaardige zonne-energie producten te leveren tegen een betaalbare prijs. De 2-Gigawatt productiecapaciteit maakt Suntech een van de grootste module fabrikant in de wereld. Om u een beeld te geven, dit zijn op jaarbasis 8 mln. zonnepanel van 250 Wp. Suntech productie locaties zijn gevestigd in China, Japan en de Verenigde Staten.

Cel productie

Suntech zonnecellen ondergaan een chemische oppervlakte micro-texturing proces dat hun vermogen om licht op te vangen verbetert. De zonnecel productiefaciliteit maakt gebruik van toonaangevende productietechnieken voor het creëren van hoge conversie-efficiëntie zonnecellen. Zonnecellen met een hoog rendement dus. 

Module producutie

Zonnecellen met dezelfde elektrische kenmerken worden afgestemd tijdens het monteren van zonnepanelen om de efficiëntie verliezen te minimaliseren. Dit proces van het sorteren van vergelijkbare zonnecellen gebeurt overigens bij bijna alle A-merk fabrikanten van zonnepanelen. Gelamineerde modules zijn uitgerust met corrosiebestendige frames en weerbestendige elektrische componenten wat leidt tot een duurzame en waterdichte zonnepanelen.

Testen en verificatie

Onze kwaliteitscontrole programma beschikt over 52 tests en controles in de hele cel en module productieproces. Eenmaal volledig gemonteerd ondergaan alle Suntech zonnepanelen een laatste test en worden deze gecategoriseerd op basis van vermogen. 

Meer weten?

Meer weten over Suntech zonnepanelen? Neem contact met ons op!