Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

Wist je dat...? Solar Frontier bekroond is met de "Top PV Brand" onderscheiding van EuPD Research


Heb je je ooit afgevraagd welke criteria kunnen worden gebruikt om sterke merken te herkennen?

De onafhankelijke marketing onderzoeksinstituut EuPD Research heeft dit concept met een positieve merkstrategie, innovatief product management, en de tevredenheid van installateurs gedefinieerd.

The Bonner Institute gebruikt deze criteria elk jaar aan de leiders van de PV-industrie en enquëtes gekwalificeerde installateurs te selecteren.

De Solar Frontier CIS-modules en systemen zijn erg populair bij installateurs - het is dan ook geen wonder dat Solar Frontier gekwalificeerd in de categorie "Modules" en werd onlangs bekroond met de "Top PV Brand 2016" zegel in Nederland! De beoogde uitbreiding van de productlijn en een bovengemiddeld positief imago bij de installateurs, die verheffen Solar Frontier boven de concurrentie, een rol gespeeld bij deze beslissing.

De basis van de resultaten wordt geleverd door onderzoek van gekwalificeerde installateurs in Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk en de Benelux-landen. Dit geeft een vertrouwd beeld van de directe marktgegevens, die het imago van het bedrijf weerspiegelt. De "Top PV Brand" onderscheiding word  uitsluitend toegekend aan bedrijven met een bovengemiddelde evaluaties.

Bekijk de bijgewerkte brochures, waaronder het gloednieuwe EuPD Research seal nu! Volg deze link naar onze downloadpagina.

Waarom is de Solar Frontier CIS techniek beter?

De panelen van Solar Frontier zijn zogenaamde CIS-panelen (copper-indium-selenium) en  bevatten geen giftige stoffen (lood en cadmium). CIS zonnepanelen zijn ‘dunne film panelen’, deze presteren beter dan andere panelen onder normale omstandigheden. Uit tests komen deze panelen niet als beste uit de test doordat in een testopstelling panelen worden getest onder ideale omstandigheden. Onder dagelijkse weersomstandigheden zoals bewolking, schaduw, diffuus licht, hogere temperaturen, geen ideale stand t.o.v. de zon presteren CIS panelen zeer goed. De hoogste opbrengst wordt natuurlijk behaald wanneer de panelen op het zuiden zijn georiënteerd, deze zonnepanelen hebben eveneens zeer goede opbrengsten op het oosten of westen.

Solar Frontier panelen
De zonnepanelen afkomstig uit Japan worden gekenmerkt door de hoge afwerkingsgraad. De modules van Solar Frontier zijn volledig zwart (Full-Black). Dat wil zeggen dat niet alleen het materiaal van de zonnecellen, maar ook het hoogwaardige aluminium frame zwart is. De Solar Frontier panelen hebben een vermogen tussen 145 en 170 Wp per paneel. Het rendement, tot 13,8 %, is het hoogste rendement van alle dunne-film modules. Door het ‘Light Soaking Effect’ worden de prestaties aanzienlijk verhoogd: de zonnepanelen gaan beter presteren naarmate ze langer aan zonlicht worden blootgesteld. In de aanschaf zijn deze panelen iets duurder maar vanwege het hoge rendement is dit verschil snel terugverdiend.

De CIS modules van Solar Frontier zijn uiterst betrouwbaar en uitvoerig getest. Ze doorstaan de meest strenge tests van verschillende controle-instanties over de hele wereld. Kijk op de site van Solar Frontier voor meer infomatie.

Kenmerken Solar Frontier:
- Hoge kwaliteit afwerking van de zonnepanelen
- Vrij van giftige stoffen
- Panelen zijn Full-Black (esthetisch zeer mooi)
- Gepatenteerd anti-glans glas voor veiligheid, efficiëntie
  en esthetiek
- Onderdeel van het grote Shell concern
- Steekt veel geld in research en development van de
  producten
- De panelen worden duurzaam vervaardigd en verpakt
- ZON7 levert  Solar Frontier met 10 jaar productgarantie
  (aantoonbaar met certificaat)
- Na 10 jaar nog 90% vermogensgarantie van de
  zonnepanelen
- Na 25 jaar nog 80% vermogensgarantie van de
  zonnepanelen

Waarom kiest ZON7 voor Solar Frontier:

- Zeer hoge opbrengsten in verhouding met poly en
  monokristallijn panelen (15% hoger)
- Hoge opbrengsten met ‘Nederlands’ weer
- Kwalitatief hoogwaardig product, betrouwbaar, weinig
  onderhoud en problemen
- Standaard 10 jaar garantie op de zonnepanelen
- Japans product, uitvoerig getest op kwaliteit en
  uitgesloten van fouten
- Stabiele, betrouwbare en toonaangevende fabrikant
- Solar Frontier heeft al meer dan 30 jaar ervaring in
  zonne-energie
- Vanwege de zeer goede testresultaten. Klik hier voor
  een vergelijking