Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

Panasonic HIT-technologie

Naast de standaard blauwe en zwarte panelen heeft Panasonic nog een andere variant in het assortiment: het HIT-zonnepaneel. Dit paneel heeft een unieke techniek waardoor het een zeer hoog rendement heeft en tot 28% meer stroom per vierkante meter levert dan andere producten.

De heterojunctietechnologie van het HIT-paneel is door Panasonic uitgevonden in 1990 en wordt sinds 1997 op grote schaal verkocht. Het paneel is bestand tegen hoge temperaturen en is volledig zwart. Hierdoor wordt de omzetting van licht naar stroom vergroot. Waar bij conventionele zonnepanelen de opbrengst daalt wanneer zij te warm worden, zullen de Panasonic zonnepanelen bij hoge temperaturen nog steeds een hoge opbrengst genereren. Daardoor zijn er ook minder modules nodig op het dak in vergelijking met andere producten. Bovendien bedraagt  het uitvalspercentage van deze panelen nog geen 0,005%.

Productgarantie

Panasonic houdt zich al ruim 30 jaar bezig met zonnepanelen en energiebesparende middelen. Voor de productie van de zonnepanelen van Panasonic gelden dan ook hoge kwaliteitsnormen. Hierdoor zijn optimale prestaties en duurzaamheidsgaranties vanzelfsprekend. Panasonic garandeert zijn klanten dat hun modules tientallen jaren probleemloos zullen werken. Daarom bedraagt de productgarantie maar liefst 25 jaar en kunt u zo voor een lange periode zeker zijn van uw eigen stroomvoorziening.

Milieubewust

Panasonic is vanuit de visie om de wereld CO2 neutraal te maken steeds op zoek naar nieuwe manieren om hun diensten te verbeteren. Hierin proberen zij ook energiezuinige keuzes te maken waarbij het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien.

Panasonic Solar Premium Installer

ZON7 is lid van het Panasonic Solar Premium Installer Programma. Dit betekent dat wij regelmatig Panasonic Solar-updates met de nieuwste productinformatie ontvangen en rechtstreekse ondersteuning en training krijgen vanuit Panasonic.

Meer weten?

Meer weten over Panasonic HIT zonnepanelen? Neem contact met ons op!