Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

Luxor produceert verschillende typen zonnepanelen: Hoogwaardige zonnecellen met 20,6% rendement zorgen voor een uitstekende opbrengst. Europees geproduceerde, betrouwbare high-output modules, gemaakt met in Duitsland ontwikkelde machines zorgen voor maximale kwaliteit. Luxor verkocht meer dan 5 miljoen zonnepanelen tot nu toe, een vermogen van meer dan 500 MWp.

ZON7 levert de glas-glas module van Luxor met een onderscheidende kwaliteitskenmerk, een productgarantie van 30 jaar en ook een opbrengstgarantie van 85% na 30 jaar.

Creditreform, Duitslands grootste kredietverzekeraar, bekroond Luxor met een 'Crefozert' een kredietwaardigheid certificaat in 2015.  De kwaliteit van het product wordt gedocumenteerd door de ISO-certificeringen van TÃœV:
TÃœV ISO 9001: 2008 (kwaliteitsmanagement)
TÃœV ISO 14001: 2004 (milieubeheer)

Glas-glas-module Transparant Edition             


De 60-cel glas-glas Edition is de beste keuze voor de veiligheid-bewuste systeem eigenaars. Secure staat voor uitstekende levensduur en een baanbrekende kwaliteitsnorm op onderdelen en fabricage technologie. Glasplaten aan de voor- en achterzijde garanderen de hoogste duurzaamheid, mechanische stabiliteit en brandveiligheid.
Als speciale rand afdichting van het laminaat gebruikt men een vanuit de auto-industrie afkomstige techniek die absolute bescherming tegen vocht en andere schadelijke milieu-invloeden. Het gebruik van PVA maakt een hogere transmissiefactor en biedt 100% bescherming tegen PID. Hoogwaardige zonnecel met een rendement tot 20,6% rendement. De hoogwaardige cellen zorgen ook bij weinig licht voor de beste energie-output. En dat met een plus tolerantie van 0 tot 6.49Wp.
Het glas-glas paneel is de best mogelijke oplossing als het gaat om uitzonderlijke levensduur, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit komt tot uiting door een overtreffende 30-jaar garantie op vakmanschap en kracht.