Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

Zie hier de resulaten van de test JA Solar zonnepanelen ten opzichte van andere merken.

Top kwaliteit

JA Solar is een van de weinige producenten van zonnepanelen die 100% eigen
zonnecellen inzet. Hierdoor zijn ze in staat de hoogste mate van kwaliteitscontrole en kwaliteitsstandaarden te hanteren. De cellen en modules van JA Solar worden geproduceerd in state of the art productie-faciliteiten, waaronder de gloednieuwe moduleproductie in Hefei met een jaarlijkse capaciteit van 1,8 GW.

Van het nanostructuur fluoride AR coating glas tot de KPF achterzijdefolie op alle modules, zijn alle toegepaste materialen geselecteerd op basis van criteria die normen uit de de IEC 61215 met een factor 3 keer overtreffen.

De modules hebben de laagste licht geïnduceerde afbraak en ook de geselecteerde EVA en achterkant zijn Potential Induced Degradation (PID) resistent. JA Solar voert een 100% dubbele EL (electroluminescence) controle test uit op al hun modules, wat garandeert dat de modules die uit deproductie komen 100% gebreken vrij zijn. Alle JA Solar modules worden geleverd met een 10 jaar productgarantie en een 25 jaar lineaire vermogensgarantie.

 Bankability

JA Solar staat hoog gerangschikt in de “bankability” lijst van Bloomberg New Energy Finance (NEF) en is genoteerd op de NASDAQ beurs. JA Solar is één van de meest financieel gezonde zonnepaneel producenten. waarmee het een van de meest financieel gezonde zonne-bedrijven ter wereld is. Dit geeft gebruikers van investeerders tot huiseigenaren de zekerheid dat JA Solar ook in staat is om eventuele garantieverplichtingen na te komen.

Source: Bloomberg New Energy Finance - PV MODULE BANKABILITY 2014: WHERE’S THE TRUST? – 28 April 2014

Hoge efficientie - verhoogd rendement

Meer weten?