Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

Goedkope én goede zonnepanelen? DMEGC Solar!

Zoekt u goedkope én goede zonnepanelen? Betrouwbare zonnepanelen met de beste prijs- kwaliteit verhouding? ZON7 adviseert u DMEGC Solar zonnepanelen. 

Als installateur van zonnepanelen heeft ZON7 een uitgebreid assortiment en grote voorraad aan panelen van diverse merken. Naast Solar Frontier, JA Solar en vele andere merken, hebben wij geruime tijd DMEGC Solar in ons pakket.

DMEGC mono black panelen
De zonnepanelen van DMEGC Benelux zijn verkrijgbaar als poly en als mono paneel. Daarnaast hebben wij ook een volledig zwarte uitvoering in ons aanbod; de ‘full black’. Een full black zonnepaneel is een monokristallijn panel met een zwarte omlijsting. ZON7 levert dan ook een zwart montagesysteem voor deze volledig zwarte zonnepanelen, zie hier. Binnen de range van de poly, mono en all black zonnepanelen, ZON7 is uw installateur met een ruime voorraad. Klik hieronder voor de datasheets van onze standaard voorraad DMEGC panelen:

DMEGC verzekering en garantie
Zoals gezegd staan de zonnepanelen van DMEGC garant voor optimale kwaliteit en een lange levensduur. Standaard hebben de panelen een productgarantie van 10 jaar. Vanaf april kunnen installaties met DMEGC zonnepanelen een verzekering krijgen bij Solarif: het bewijs dat er sprake is van een goede garantie voor kwaliteit en zekerheid van de opbrengst.

Alle garantie-, verzekering- en testcertificaten, kunt u hier downloaden.

Voor de actuele prijzen van de DMEGC zonnepanelen, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via 085 301 0023 of via info@ZON7.nl

Van een zwart montagesysteem tot en met een geschikte omvormer -u vindt het bij ZON7