Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

Zie hier de resulaten van de test Conergy zonnepanelen ten opzichte van andere merken.

De productie van Conergy zonnepanelen staat onder controle van hoge kwaliteitsstandaarden welke van een Duits bedrijf verwacht mag worden. Een team van 30 engineers zijn dagelijks bezig met testen, kwaliteitscontrole en certificering. Dit garandeert de hoogste kwaliteitsstandaarden binnen de markt van zonnepanelen.

De klanttevredenheid van Conergy zonnepanelen is zeer hoog. Volgens Duits onderzoek is het aantal klachten bij Conergy een factor 200 lager dan gangbare zonnepanelenfabrikanten.

De zonnepanelen van Conergy bieden maar liefst 10 jaar garantie. Dit kan alleen vanwege de hoge mate waarin de zonnepanelen worden getest voordat deze de markt op gaan.  

Vanuit Conergy is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Conergy zonnepalen zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Ze verdragen een druk van 6.000 Pascal. Dit staat gelijk aan 12 volwassen die samen op één paneel staan. Alle Conergy zonnepanelen zijn getest op de meest zware hagelbuien. De panelen ondergaan een test door hagel zo groot als een biljartbal met 120 km/u op het paneel te laten vallen.

De Conergy zonnepanelen zijn door het Duitse testintsituut TÃœV beoordeeld met GOED. 

Meer weten?

Meer weten over Conergy zonnepanelen? Neem contact met ons op!