Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

CNPV Testresultaten

Zie hier de resulaten van de test CNPV zonnepanelen ten opzichte van andere merken.

CNPV Achtergrond

CNPV zonnepanelen werkt samen met Xi'an Jiaotong University en ShanDong University of Science and Technology, evenals dat ze zelf hun eigen ontwikkelingsafdeling hebben opgezet.

CNPV zonnepanelen ontwikkelt, fabriceert en verkoopt zonne-energie producten van ruwe mono- of polykristallijn silicium. Gesneden laagjes silicium (wafers) voor het produceren van zonnecellen, de zonnecellen en het uiteindelijke product de zonnepanelen zelf. 

CNPV produceert en verkoopt een breed scala van pv modules, met vermogens variërend van 10W tot 305W en zowel monokristallijn en polykristallijn. De fabriekshuisvesting staat gepland om uit te breiden met 133.332 vierkante meter in oppervlakte naast de bestaande faciliteit van 70.000 vierkante meter voor de ontwikkeling en uitbreiding van haar productiecapaciteit tegen het einde van 2011. CNPV nam deze stap om de totale jaarlijkse productiecapaciteit van PV modules te verhogen tot 600 Megawatt (Mw) in 2011. Dit is gelijk aan 2,4 miljoen zonnepanelen van 250 Wattpiek (Wp).

CNPV verkoopt haar producten in een aantal landen zoals Spanje, Duitsland, Frankrijk, de VS, Zuid-Korea en India via distributeurs en vertegenwoordigers. Hun export ratio is hoger dan 90%, wat betekent dat maar 10% van hun productie in China blijft. CNPV heeft vertegenwoordigingen in Luxemburg (Europa), Duitsland, Zuid-Korea en Hongkong met lokale verkoopkantoren.
CNPV is een jonge, dynamische en levendig bedrijf in een uitdagende en groeiende markt. CNPV voorziet in een hoge kwaliteit zonnepanelen met een zeer goede kwaliteit zonnecellen. De uitgebreide kwaliteit van CNPV zorgt voor hoge efficiëntie zonnepanelen, welke gegarandeerd energie opleveren voor 25 jaar.

Producten

De producten van CNPV zijn voorzien van de volgende elementen:

  • Positieve tolerantie van 3%, dit zorgt er voor dat u altijd meer vermogen uit de zonnepanelen haalt dan dat er op de doos staat.
  • ARC glas, dit zorgt voor een 2% hogere opbrengst doordat er minder zonlicht wordt weerkaatst en meer wordt opgenomen door de zonnecellen.
  • Triple busbars, dit zijn drie geleiders dit over de zonnecellen lopen voor het transporteren van de elektriciteit, wat weer zorgt voor meer rendement.
  • Sneeuw belastingdruk van 5400 tot 8000Pa, afhankelijk van het type zonnepaneel. 
  • Lineaire vermogensgarantie, wat voor u betekend dat u een garantie heeft op wat de zonnepanelen elk jaar aan energie zouden moet opleveren, onder ideale omstandigheden zoals bewolking en schaduw objecten. 
  • 100% Internationaal kredietwaardig, wat betekent dat CNPV een goede financiële positie heeft voor nu en in de toekomst.
Kijk hier voor meer informatie over CNPV


Meer weten over ons zonnepanelen testlocatie

Meer weten over CNPV zonnepanelen? Neem contact met ons op!