Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

BYD Testresultaten 

Zie hier de resultaten van de test van BYD zonnepanelenten opzichte van 6 andere merken

BYD Achtergrond

BYD zonnepanelen is toegewijd aan het ontwikkelen van nieuwe groene energie. BYD zonnepanelen heeft ontwikkeling gedaan op gebied van de zonne-boerderij, een batterij energie-opslag-station, elektrische auto’s, LED en andere groene energieproducten. In de toekomst zal BYD een blijvende rol spelen op gebied van de nieuwe energie revolutie om een bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van de olievervuilende problematiek. 

.

BYD is de grootste leverancier van oplaadbare batterijen en het heeft de tweede positie op het gebied van mobiele telefoon behuizing in de wereld. BYD Auto divisie werkt hard om zich te positioneren als innovatieve onafhankelijke nationaal auto merk, maar met de nadruk op het gebied van elektrische voertuigen met unieke technologieën.

BYD heeft zich ontwikkeld van 20 medewerkers in 1995 tot een wereldwijde onderneming met meer dan 150.000 medewerkers met 10 industriële parken in China in 2009. Dit is inclusief locaties in Guangdong, Beijing, Shaanxi, Shanghai, en Changsha met in totaal bijna 15 miljoen vierkante meter. BYD heeft ook kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Japan, Zuid-Korea, India, Taiwan, Hong Kong en andere regio's.

Op dit moment behoren BYD IT klanten tot internationale mobiele telefoon reuzen als Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson, Kyocera, Phillips en prominente binnenlandse mobiele telefoniebedrijven als Huawei, ZTE en Lenovo evenals een draadloze telefoon deskundigen Vtech, Panasonic en Sony.

Op 22 januari 2003 is BYD gekocht door Xi'an Tsinchuan Auto Co, Ltd (nu BYD Auto Co, Ltd) en trede officieel toe tot de auto-industrie. Als een snel groeiend en innovatief autobedrijf omvatten BYD autoproducten en diensten onderdelen als; brandstof en elektrische voertuigen en auto-, spuitgiet- en auto-onderdelen productie. 

Op 15 december 2008 komt officieel op de markt in Shenzhen de F3DM. 'S werelds eerste dual-mode elektrische auto, welke onafhankelijk van gespecialiseerde laadstations opgeladen kan worden. In januari 2010 kreeg BYD toestemming van de regering om de zuiver elektrische voertuigen e6 toestemming te lancering als ‘s werelds eerste pure EV taxi's. In januari 2010 werd de zuiver elektrische BYD bus K9 met succes ontwikkeld. BYD werkt nu samen met de meest ervaren traditionele automobielindustrie Daimler AG.

Meer weten?

Meer weten over BYD zonnepanelen? Neem contact met ons op!