Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

Verkoop Adviseur Binnendienst

Functie-inhoud

Bij aanvang van je werkzaamheden voor ZON7 word je uitgebreid opgeleid tot adviseur. Zo raak je snel vertrouwd met onze systemen en krijg je de juiste inhoudelijke kennis over zonnepanelen bijgebracht. 

Als Verkoop Adviseur particulier krijg je potentiele klanten toegewezen. Je onderzoekt wat hun wensen zijn en wat technisch mogelijk is. Op basis van de verzamelde informatie bepaal jij wat de beste oplossing is voor de klant. Je stelt de offerte op en bespreekt deze met de klant. 

De klant staat centraal en blijft gedurende het gehele proces onder jouw beheer. Opvolging van offertes gebeurt hoofdzakelijk per telefoon, e-mail en ook middels showroombezoeken. 

Bij een opdracht neem je de laatste details door met de klant en legt deze vast in ons systeem. Vervolgens wordt de opdracht overgedragen aan de afdeling orderverwerking. Nadat de zonnepanelen zijn geinstalleerd bel je nog even met de klant om te vragen of alles naar wens is verlopen. 

Je werkt in een verkoopteam, waarbij het team gezamenlijk de targets bewaakt met betrekking tot doorlooptijden en de conversie naar opdracht. Je denkt actief mee in het verbeteren van ons assortiment, de bedrijfsprocessen en de klantervaring. 

Het betreft een fulltime functie (40 uren per week), doorgaans van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 9:00 u en 17.30 uur. 

Functie eisen

  • Commerciele instelling en technisch inzicht
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Goede computer- en typevaardigheden
  • MBO werk- en denkniveau
  • Accuraat, verantwoordelijkheidsgevoel en goed georganiseerd

Interesse om ZON7 te komen versterken? Verras ons dan met je motivatie en stuur je brief met CV naar Jorden Anemaet.

"Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld"