Print deze pagina E-mail deze pagina

Jouw droombaan

Onze klanten vinden ons via het internet. Op afstand (telefonisch en/of per mail) inventariseer je naar de behoefte en wensen van onze klanten. De wensen van de klant gecombineerd met de mogelijkheden, vertaal jij met behulp van onze slimme software naar een zonnestroom oplossing. Na het uitbrengen van een ideale aanbieding, begeleid jij de klant in het verdere verkoopproces. Tijdens het gehele proces neem jij de klant aan de hand en weet jij de klant te overtuigen om voor het door jouw aangeboden systeem te kiezen.Uiteraard staat hier een zeer aantrekkelijke beloningsstructuur tegenover!

Verkoop en kennis trainingen

Denk jij dat het telefonisch verkopen van zonnepanelen een 'onmogelijke missie' is? NEE hoor! Wij zullen jou gedurende een maand klaar stomen tot zonnepanelen specialist. JIJ krijgt alles te weten over zonnestroom systemen. Uiteraard krijg jij gedurende je carriere de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Wij verwachten van jou:

  • Een afgeronde MBO opleiding of MBO werk- en denkniveau
  • Passie hebt voor salesgericht klantcontact / verkoop
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt
  • Dat jij de klantbehoefte kan vertalen naar de beste oplossing
  • Overtuigend overkomt en resultaatgericht bent
  • Positieve energie meebrengt en jezelf goed kan organiseren
  • Uitstekend Nederlands kan spreken en schrijven

Jouw beschikbaarheid:

Bij ons werk je 40 uur op kantoor (binnendienst). Van maandag t/m vrijdag werk jij van 9.00-17.30 uur of van 12.00 - 20.30 uur. Jouw werktijden mag jij zelf indelen, zodat jij voor jezelf een planning kan maken voor jouw bezigheden in je vrije tijd.

Bedrijfsprofiel

ZON7 is onderdeel van het grootste zonnepanelenbedrijf van Nederland. Wij geven een oprecht advies en ook de montage wordt uitgevoerd door vakkundige installateurs die in dienst zijn van de groep. Zo verduurzamen wij Nederland door schone energie op te wekken.

Onze doelstelling is vooral blije klanten te creeren. Die houding naar onze klanten vertaalt zich ook naar de werkvloer in een positieve werksfeer. Wij doen wat we beloven en afspraak is afspraak, dat is zo naar onze klanten en net zo goed naar onze medewerkers.

Aan leeftijdsdiscriminatie doen wij niet. Onze bedrijfscultuur is informeel, collegiaal en resultaat gedreven.

Ben jij die toekomstige collega (m/v) oud en jong, die ons team komt versterken? Stuur dan je cv met motivatiebrief via e-mail naar t.a.v. Dhr R. van Vemden. Voor meer informatie over de functie is telefonisch contact mogelijk op nummer 085 301 00 23

"Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld"