Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

Zonnepanelen kopen

Wat betekent het kopen van zonnepanelen voor ú? Waar moet u op letten?  Welk rendement kunt u verwachten? Bedenkt u vóór het kopen van zonnepanelen in ieder geval dat ieder huis anders is. Zelfde offerte als de overburen? Bijna onmogelijk, tenzij het huis volkomen identiek is. Kies daarom altijd voor een oplossing op maat wanneer u besluit zonnepanelen te kopen. Vraagt u voor het kopen van zonnepanelen meerdere offertes op? Gebruik dan deze tips om offertes te vergelijken.

Laat u goed voorlichten

De wereld van het kopen van zonnepanelen. Het is er één waar u waarschijnlijk niet dagelijks in stapt. Dus besluit u zonnepanelen te kopen? Dan is het raadzaam om meerdere gesprekken te voeren. Lees u van tevoren goed in, zodat u goed beslagen ten ijs gaat. En zodat u weet waar u in het gesprek op moet letten. Beslis nooit meteen tot het kopen van de aangeboden zonnepanelen, maar neem de tijd om de verhalen en offertes te vergelijken vóór het kopen van de zonnepanelen. Let er bovendien goed op dat u te maken heeft met iemand die úw specifieke situatie goed beoordeelt. Zelfs voor een ervaren adviseur is het onmogelijk om alles op afstand goed te beoordelen. Hebben uw buren een hogere woning? Staat er vlakbij een boom waar u misschien niet aan gedacht had? Heeft uw dak een schoorsteentje dat u misschien niet eens meer gebruikt? Het kan allemaal invloed hebben op het rendement en uw besluit om de zonnepanelen te kopen of niet. ZON7 zorgt er daarom voor dat er ná de vrijblijvende offerte altijd iemand bij u thuis komt. Dan maken we speciaal voor úw woning een gedetailleerd inmeetrapport , zodat u weet waar u voor kiest.

Woning geschikt voor zonnepanelen kopen

De ligging van uw dak, de grootte ervan, de hellingshoek, obstakels op het dak en omgevingsfactoren die schaduw op uw dak veroorzaken. Het lijken details, maar niets is minder waar. Het zijn belangrijke factoren die invloed hebben op de geschiktheid van uw dak voor zonnepanelen, de offerte, het rendement én uw beslissing om wel of geen zonnepanelen te kopen. ZON7 laat u daarom nooit zonnepanelen kopen, voordat wij uw huis hebben gezien. Omdat wij weten dat het kopen van zonnepanelen een investering voor u betekent. Daarom stellen wij voor u graag een vrijblijvend advies op. Om u te laten zien hoe geschikt uw woning is voor het kopen van zonnepanelen én u een reële weergave van het rendement te tonen. Eerst eens oriënteren door te zien, voelen en ervaren? Kom dan naar onze showroom . Onze adviseurs staan graag voor u klaar om uw situatie door te spreken en u een eerste impressie te geven van wat het kopen van zonnepanelen voor ú inhoudt.

Rendement na zonnepanelen kopen

Besluit u tot het kopen van zonnepanelen? Dan is het verstandig om vóór het kopen goed te kijken naar het verwachte rendement van uw zonne-energie installatie. Immers, het rendement van zonnepanelen is vaak een belangrijk onderdeel in uw beslissing tot wel kopen of niet kopen. Wat kunt en wilt u investeren? Hoeveel ruimte is er op uw dak? Hoeveel energie moet de installatie opbrengen? De prijs voor het aanschaffen van een zonne-energiesysteem is afhankelijk van de hoeveelheid energie die u wilt opwekken én het aantal zonnepanelen dat op uw dak past. Een scherpe prijs én een hoge kwaliteit zonnepanelen en omvormer zorgen er samen voor dat uw financiële rendement en dus terugverdientijd gunstiger zijn. Kortom: leg verschillende voorstellen vóór het kopen van zonnepanelen naast elkaar en vergelijk ze ook op punten van voorgestelde energieopbrengst, financiële opbrengst en terugverdientijd.