Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina

TÜV

De afkorting TÜV staat voor Technischer ÜberwachungsVerein. TÜV is een onafhankelijk en internationale organisatie die is gespecialiseerd in het beoordelen en evalueren van veiligheid en kwaliteit van technologie. De TÜV wordt wereldwijd erkend vanwege haar onafhankelijkheid, neutraliteit, professionele expertise en strenge normen. De TÜV certificaten zijn een internationale accreditatie van kwaliteit en veiligheid. De dienstverlening van TÜV betreft niet alleen de onderwerpen kwaliteit en veiligheid van technologische producten, maar ook milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Klik hier voor meer informatie over TÜV.

PHOTON

Sinds haar oprichting in 2009 heeft PHOTON Laboratory GmbH meer dan 6.000 metingen uitgevoerd bij zonnepanelen en omvormer testen. Photon beschikt over hoogwaardige apparatuur voor elektroluminescentie testen, termische beelden en diverse meetmethoden voor analyse van de prestaties van zonnepanelen en omvormers. PHOTON Laboratory GmbH test voortdurend meer dan 130 verschillende type zonnepanelen van 90 nationale en internationale fabrikanten. Hiermee zijn zij de grootste en meest nauwkeurige onderzoeksinstelling omtrent zonne-energie.

PHOTON Laboratory GmbH is een bedrijf van de Photon groep, die onder andere, een prestigieuze tijdschrift uitgeeft en beurzen organiseert met vele jaren ervaring op het gebied van zonne-energie en duurzame energie.

Klik hier voor meer informatie over Photon.

Öko Test

ÖKO-TEST is een toonaangevende consumentenorganisatie in Duitsland. Het gelijknamige magazine dat iedere maand verschijnt publiceert onderzoeksresultaten van diverse producten en diensten, variërend van zonne-energieproducten tot voeding, speelgoed en cosmetica. Inmiddels zijn in de afgelopen twintig jaar meer dan 100.000 producten door ÖKO-TEST onderzocht en beoordeeld.

Klik hier voor meer informatie over Öko Test.