Essent
Print deze pagina E-mail deze pagina


Algemeen

ZON7, verleent u hierbij toegang tot www.zon7.nl (de Website) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. ZON7 behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

ZON7 spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met ZON7.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij ZON7. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van ZON7, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Adresgegevens

Damsluisweg 50
1322 ED Almere

Daarom ZON7

  • Sterk in zonnepanelen
  • Geteste kwaliteits-producten
  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen
  • Ervaren installateurs

Meer redenen nodig?